www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Vstupenky pro dárce krve

2021-10-25 10:21:14 | Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©

Město dlouhodobě spolupracuje s Oblastní nemocnicí Příbram a zároveň převzalo záštitu nad dárcovstvím krve. Nyní se spolupráce ještě o trošičku rozšiřuje a město jako ocenění poskytne pro dárce krve volné vstupenky na akce pořádané městem a jeho příspěvkovými organizacemi.

Foto

Starosta města Jan Konvalinka po odběru krve společně s MUDr. Magdou Nohejlovou, primářkou oddělení klinické hematologie a krevní transfuze.
(Foto Město Příbram, Eva Švehlová, DiS.)

„Dárcovství krve je bohulibý lidský počin a osobně si všech dárců nesmírně vážím. Malým dárkem, malou odměnou, kterou může město těmto lidem poskytnout, jsou volné vstupenky na akce pořádané městem a příspěvkovými organizacemi. Stejně tak, jako při každém předávání Janského plaket, i tentokrát si dovolím říci: Děkuji za to, že darujete kus sebe, abyste mohli zachraňovat životy druhých. Díky vám,“ říká s respektem starosta Jan Konvalinka.

Spolupráce mezi městem a Oblastní nemocnicí Příbram v oblasti dárcovství započala. Aktuálně byly nemocnici předány vstupenky na vystoupení Cirk La Putyka, které se koná v pátek 29. října v Divadle A. Dvořáka. „Tyto vstupenky jsou první vlaštovkou projektu, který se naplno rozjede s novým rokem,“ dodal starosta.

Eva Švehlová, DiS.,
tisková mluvčí


Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka