www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

V příštím týdnu budou zahájeny práce na výměně vodohospodářských sítí v Obecnické ulici

2021-09-16 09:17:08 | Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©

Postupná obnova vodohospodářských sítí a následná oprava povrchů bude v úterý 21. září zahájena v Obecnické ulici v Příbrami. Dojde k výměně a přeložce hlavního vodovodního řadu včetně přípojek a k výměně hlavního kanalizačního řadu.

Foto

Obecnická ulice.
(Foto Město Příbram, Eva Švehlová, DiS.)

„Mezi lokality, kde v letošním roce začne potřebná výměna vodohospodářských sítí, patří Obecnická ulice. V rámci projektu dojde k výměně a přeložce hlavního vodovodního řadu včetně přípojek a k výměně hlavního kanalizačního řadu. V jarních měsících poté budou probíhat práce na kompletní úpravě povrchů, opravě chodníků a výměně veřejného osvětlení,“ uvedl 1. místostarosta Martin Buršík.

Od 21. září dojde k částečné uzavírce Obecnické ulice s tím, že objízdná trasa pro automobily i autobusovou dopravu (linky PID 511 a MHD 4A,B,C) bude vedena ulicemi Husova a U Lilky. Po dobu rekonstrukce se ruší autobusové zastávky „Příbram, Pragovka“ a „Příbram, Obecnická“. V době výměny samotných vodovodních přípojek bude o víkendech ulice uzavřena obousměrně.

„Je nesmírně důležité stavby časově nastavit tak, aby byly zásahy do dopravy ve městě co nejmenší. Situaci nám komplikuje zejména rekonstrukce mostu na Oboře, kvůli které oddalujeme zahájení ostatních akcí, například výměnu potrubí v Milínské ulici,“ dodal starosta Jan Konvalinka.

Eva Švehlová, DiS.,
tisková mluvčí


Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka