www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

V Příbrami byl včera zahájen provoz nového infocentra

2021-05-11 09:35:39 | Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©

V Pražské ulici v Příbrami byl včera zahájen provoz nového informačního centra. Turistům i místním bude sloužit k získání přehledných informací o městě a okolí, map, objednání průvodcovské služby, k nákupu upomínkových předmětů a vstupenek a podobně...

Foto

Nové informační centrum, Příbram, Pražská ulice.
(Foto Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©)

S přestěhováním infocentra do nových prostor souvisí uzavření toho stávajícího v Zámečku-Ernestinu. Infocentrum v Pražské ulici nabízí veškeré doposud dostupné služby, a to včetně možnosti zakoupení vstupenek v síti TicketPortal. Přesto i v rámci služeb najdete v infocentru zajímavou novinku.

„Od letošní turistické sezony přinášíme možnost prohlídky města s průvodcem. Díky průvodcovské službě se návštěvníci o městě budou moci dozvědět více než najdou v brožurách a na internetu. Průvodcovská služba bude k dispozici v letních měsících a věřím, že bude přijata se zájmem,“ přiblížil jednu z novinek letošní turistické sezony starosta Jan Konvalinka.

Alespoň jednu návštěvu infocentra by si neměli nechat ujít ani ti, kteří jeho služeb běžně nevyužívají. „Celému prostoru, který je vytvořen s respektem k vizuálnímu stylu města, vévodí velkoformátová fotografie Svaté Hory od Jiřího Jirouška. Celkově jde o zcela odlišný prostor, než na jaký jsme byli doposud zvyklí,“ zve starosta k návštěvě nového infocentra, které najdete v Pražské ulici 129.

Informační centrum je veřejnosti otevřeno denně od 9 do 17 hodin, výjimkou jsou pouze vánoční svátky a Nový rok.

Eva Švehlová, DiS.,
tisková mluvčí


Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka