www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Středočeský kraj je na rozjezd očkování seniorů 80+ proti Covid-19 připraven

2021-01-15 10:40:55 | Středočeský kraj, Helena Frintová a Jan Nováček ©

V Centrálním rezervačním systému, v němž se od pátku 15. ledna 2021 mohou evidovat senioři 80+ k očkování, má Středočeský kraj zaregistrováno celkem 17 očkovacích míst. Umístěna jsou v lůžkových zdravotnických zařízeních, a to jak v krajských, tak i v soukromých a městských nemocnicích.

Foto

<(Ilustrační foto archiv)

„V tuto chvíli máme v jednotném centrálním rezervačním systému zaregistrována všechna zařízení, kde očkování seniorů 80+ probíhá. Snažíme se, aby tato očkovací místa mohla zaregistrovat své volné kapacity. Zatím jsme ovšem nezískali potřebné přístupy. Pevně doufáme, že po spuštění registrace bude vše spolehlivě fungovat a budeme moci vakcinaci nejen seniorů, ale posléze i dalších skupin občanů kraje, bez problémů zvládnout,“ říká středočeská hejtmanka Petra Pecková.

Do všech obcí Středočeského kraje byl také Středočeským krajem rozeslán leták informující o očkování seniorů 80+, konkrétně jsou zde vyjmenována očkovací místa a uvedeny kontakty pro případné získání informací o očkování.

Podrobné informace najdou občané také na portálu krizového řízení: http://pkr.kr-stredocesky.cz/pkr/ockovani-v-kraji-informace-hejtmanky/.

Klikni pro zvětšení letáku


Středočeský kraj, Helena Frintová a Jan Nováček ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka