www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Sportovní den pro prvňáčky

2021-09-27 08:22:36 | Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©

V těchto dnech probíhá Evropský týden sportu, do kterého se ve spolupráci se sportovními kluby zapojuje také město Příbram. Evropský týden sportu je vyhlášen v týdnu od 23. do 30. září. V Příbrami u této příležitosti proběhla akce Sportovní den pro prvňáčky.

Foto

Den první.
(Foto Město Příbram, Eva Švehlová, DiS.)

„Cílem této akce bylo představit dětem co nejvíce sportů v jeden okamžik na jednom místě, což se nám podařilo zrealizovat za dodržení všech hygienických podmínek na hřišti pod Svatou Horou. Díky patří zástupcům všech zúčastněných klubů, kteří věnovali svůj čas dětem. Věřím, že řada dětí si během dopoledne některý ze sportů zamilovala a bude ho chtít vyzkoušet přímo v daném klubu,“ říká manažer sportu Jan Hadraba.

V rámci sportovního dopoledne si prvňáčci z příbramských základních škol mohli ve čtvrtek 23. září vyzkoušet celkem třináct sportovních disciplín: tenis, atletiku, fotbal, házenou, lední hokej, florbal, softbal, gymnastiku, karate, volejbal, aerobic, triatlon a americký fotbal.

Na příbramských základních školách se opět rozjíždí projekt Trenéři do škol, který byl odstartován v loňském roce. V letošním roce se trenéři z příbramských sportovních klubů budou zapojovat do hodin tělesné výchovy v prvních, druhých a třetích třídách.

Eva Švehlová, DiS.
tisková mluvčí

Den druhý.
(Foto Eva Švehlová, DiS.)


Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka