www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Projekt Na hřišti to žije slaví úspěch

2022-09-22 08:21:58 | Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©

V Příbrami se řeší řada projektů spojených se sportováním dětí, a to jak ve školách, tak v rámci volnočasových aktivit. Projekt Na hřišti to žije prošel úspěšně prvním kolem Sport Alive Awards.

Foto

Projekt Na hřišti to žije slaví úspěch.
(Z upoutávky)

Město Příbram dlouhodobě podporuje sportovní aktivity mládeže. Třetím rokem běží v základních školách projekt Trenéři do škol, při kterém na hodiny tělesné výchovy dochází trenéři příbramských klubů a společně s vyučujícími vedou děti ke sportovní všestrannosti. V letošním roce jsou do tohoto projektu zapojeny první až čtvrté ročníky.

Další aktivitou, která má děti přivést ke sportu v rámci volnočasových aktivit, je projekt Na hřišti to žije, který každý čtvrtek organizuje uskupení Sport 2030 opět ve spolupráci s příbramskými sportovními kluby. Právě tento projekt nyní slaví velký úspěch. Mezi řadou opravdu kvalitních sportovních projektů z celé republiky byl vybrán do užšího výběru v rámci Sport Alive Awards.

„Projít s projektem Na hřišti to žije do užšího výběru je pro nás potvrzením toho, že při práci s dětmi jdeme správným směrem. Nyní projdou vybrané projekty dalším kolem, kdy bude desetičlenná porota vybírat ty nejlepší. Doufám, že budeme i ve druhém kole úspěšní,“ říká radní Renáta Vesecká a dodává, že úspěšné projekty budou představeny na konferenci Sport Alive, která se uskuteční 4. října v hale O2 Universum.

Eva Švehlová, DiS.,
tisková mluvčí


Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka