www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Právě probíhající výměna osvětlení příbramské sportovní haly nijak nezasáhne do provozu

2022-01-07 07:52:12 | Sportovní zařízení města Příbram, Bc. Miroslava Poláková ©

Zhotovitel kompletní výměny osvětlení ve sportovní hale byl vybrán v listopadu, nyní dochází k samotné realizaci zakázky. Výměna světel probíhá v nočních hodinách, a tak nemá vliv na provoz sportovní haly.

Foto

Sportovní hala v Příbrami.
(Foto Sportovní zařízení města Příbram, Bc. Miroslava Poláková)

Realizace investiční akce za 1,67 milionu korun probíhá ve Sportovní hale Příbram od poloviny tohoto týdne a měla by být dokončena do konce toho příštího. „Výměna světel probíhá postupně, a to vždy v pozdních večerních a nočních hodinách. Je to hlavně z toho důvodu, abychom nebyli nuceni rušit tréninky a zápasy, v už tak omezeném provozu z důvodu vládních nařízení,“ říká Jan Slaba, ředitel Sportovního zařízení města Příbram.

Rušeny tak nebyly žádné objednané akce ani tréninky a běžný návštěvník si probíhajících prací ani nevšimne. „Jediné omezení, které by mohlo během realizace nastat a je potřeba s ním počítat, je mírně zhoršená svítivost do doby kompletní výměny všech světel, a to z důvodu možné absence starého světla před montáží nového,“ dodává Slaba.

Sportovní zařízení města Příbram si od výměny osvětlení slibuje úsporu energie, lepší svítivost, modernizaci a zajištění stabilního provozu.

Bc. Miroslava Poláková,
tisková mluvčí,
Sportovní zařízení města Příbram


Sportovní zařízení města Příbram, Bc. Miroslava Poláková ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka