www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Podpořte rozvoj Památníku Karla Čapka!

2020-04-03 08:26:46 | Tereza Todorová ©

V dnešní pro mnohé stresující a pro všechny přinejmenším nezvyklé době jde kultura poněkud stranou. Akce pro veřejnost se přesunují do virtuálního světa a než budeme moci vyrazit za reálnou kulturou, chvíli to ještě potrvá.

Foto

(Zdroj foto Tereza Todorová)

V Památníku Karla Čapka ale myslí na lepší časy a chystají dva projekty, které můžete podpořit i vy.

Také se upínáte k okamžiku, kdy si budete moci zajít do galerie na výstavu, do divadla na představení nebo do Památníku Karla Čapka na program v zahradě?

Prozatím hudba budoucnosti, ale v Památníku Karla Čapka myslí na lepší časy už nyní a usilují o realizaci dvou projektů, které by zlepšily návštěvnický komfort a přispěly ke zkvalitnění služeb pro veřejnost. Svým hlasem můžete tyto projekty podpořit i vy. Stačí jedno kliknutí a Památník Karla Čapka bude o jeden hlas blíž k úspěchu.

Nové pódium

Pravidelní návštěvníci Strže, jak se Památníku Karla Čapka také říká, nepochybně zažili program v zahradě, která dýchá neopakovatelnou atmosférou. Vernisáže, ochotnická představení, programy pro děti i celou rodinu, setkávání zájmových skupin i školní akce, to vše vyžaduje určité vybavení, především pódium.

V areálu Památníku právě dožívá pódium, které už takových akcí zažilo nespočet, snahou nového ředitele Zdeňka Vacka je znovu zajistit bezpečnost všech budoucích akcí, a proto přihlásil na Středočeském kraji projekt "Zastřešené mobilní pódium", pro které můžete hlasovat i vy. Stačí jeden klik a Památník bude zase o krok blíže bezpečným akcím pro veřejnost v areálu Čapkovy zahrady. Pomozte získat pro Památník Karla Čapka nové zastřešené mobilní pódium, rozměrově uměřené, nerušící genia loci Strže. (Odkaz pro hlasování: https://mujkraj.kr-stredocesky.cz/galerie-projektu/cK56bROsktzvmWl)

Cyklisté vítáni!

Už řadu let je Památník Karla Čapka participantem projektu Cyklisté vítáni a každý rok se snaží zlepšovat své služby nejen běžnému návštěvníkovi, ale i milovníkům cyklistiky. Velkým hitem posledních let jsou nepochybně elektrokola, která už mnohokrát dovezla své majitele také na Strž.

Druhý projekt proto myslí právě na majitele e-biků a chce jim dopřát ještě déle trvající elektrizující zážitky. Že k nim také patříte, nebo o upgradu svého šlapohybu vážně uvažujete? Výborně tak tedy: zatímco si budete prohlížet expozice Památníku nebo popíjet kávu v místním bistru, vaše kolo si "dobije baterky" a doveze vás ještě dál, než jste před výletem čekali.

Co pro realizaci tohoto záměru můžete udělat vy? Stačí hlasovat v projektu "Elektrizující zážitky: stojany pro dobíjení elektrokol" a posunout tak Památník o krok blíže k cíli. (Odkaz pro hlasování: https://mujkraj.kr-stredocesky.cz/galerie-projektu/0LEXuXmoAZ9ZhP8)

„Svými projekty chceme návštěvníkům vyjít vstříc, aby se u nás díky rozšířené nabídce služeb cítili ještě lépe a odnášeli si příjemné zážitky. Proto jsme se rozhodli na Středočeském kraji přihlásit právě tyto dva projekty, které - každý svým způsobem - přispívají ke zvýšení úrovně komfortu na Strži,” uvedl ředitel Památníku Zdeněk Vacek.

„I kdybychom nakonec s projekty nezvítězili, každý hlas pro nás bude důležitý, protože nás ujistí v tom, že jsme se při volbě témat vydali správnou cestou a že jejich realizace má smysl. Do budoucna bychom pak usilovali o uskutečnění projektů jiným způsobem nebo v upravené podobě,” dodal.

Tereza Todorová


Tereza Todorová ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka