www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Pátek a sobota budou patřit 41. SILMET Rally Příbram

2022-07-20 07:26:23 | Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©

Ve dnech 22. a 23. července nás čeká událost, která bude svátkem pro všechny milovníky motorismu – jede se 41. SILMET Rally Příbram. Program začíná v pátek 22. července na předstartovní show na náměstí T. G. Masaryka. Od 12 do 18 hodin bude připraven jak dětský, tak edukační koutek, ve kterém nebudou chybět zajímavosti ze světa motorismu.

Foto

Do druhé čtyřicítky vstupuje v letošním roce Rally Příbram, kterou město podpořilo pro letošní rok částkou 200 000 Kč.

Na odpoledne je navíc připravena diskotéka pro děti a také soutěže o ceny. Druhá část pátečního programu začne na příbramském náměstí v 19 hodin, kdy budou postupně představovány vybrané posádky rally a proběhne také autogramiáda.

„Rally Příbram k našemu městu jednoznačně patří a byla by škoda, kdybychom o tuto akci v budoucnu přišli. Jsem rád, že jsme v zastupitelstvu našli shodu a akci podpořili dotací ve výši 200 000 korun,“ říká starosta Jan Konvalinka.

Samotný závod se pojede v sobotu 23. července. Startovat se bude od 8.45 na náměstí T. G. Masaryka, a poté budou následovat jednotlivé rychlostní zkoušky. Konec závodu a předávání cen bude opět na náměstí T. G. Masaryka s tím, že první posádky by měly dorazit krátce před 17. hodinou.


Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka