www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Oprava kruhového objezdu u Dolní Obory bude patrně dokončena 16. května

2021-05-11 09:08:30 | ŘSD, Mgr. Martin Buček ©

Od 22. března probíhá oprava okružní křižovatky na silnici I/18 a I/66 u Dolejší Obory v Příbrami, kde pracujeme na opravě povrchu, obrubníků, ostrůvků a dle požadavků dopravní policie realizujeme rovněž obnovu vodorovného značení, aby průjezd křižovatkou byl bezpečnější.

Foto

Kruhový objezd u Dolní Obory v Příbrami.
(Foto ŘSD)

V pátek jsme přešli na poslední etapu s uzavřením větvě křižovatky do ulice Plzeňské. Po dohodě se zhotovitelem stavby byla o proti původnímu projektu změněna organizace prací, což se projevilo v navýšení počtu etap i změně dopravně inženýrského opatření.

Pokud stávající poslední etapa proběhne podle předpokladů, podaří se nám křižovatku uvést do provozu téměř s týdenním předstihem již v průběhu 16. 5. 2021. I poté se bude v prostoru křižovatky pracovat v rámci dokončovacích prací, např. pokládka dlažby, hydroosev a zahradnické úpravy ve středu křižovatky atd. Tyto práce již budou případně probíhat s dílčími omezeními v rámci posuvného pracovního místa.

V polovině června 2021 plánujeme zahájení kompletní rekonstrukce mostu ev. č. 66-006 přes výpust rybníka Dolejší Obora, který je v ulici Plzeňská v těsné blízkosti okružní křižovatky V současné době je již vybrán zhotovitel stavby a probíhá výroba nosníků mostu. Z 5 nabídek na zhotovitele byla jako ekonomicky nejvýhodnější shledána nabídka společnosti N+N konstrukce a dopravní stavby Litoměřice s.r.o., která most opraví za 12,7 mil. Kč bez DPH a do provozu ho uvede za 24 týdnů, tedy předběžně v polovině prosince tohoto roku.


ŘSD, Mgr. Martin Buček ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka