www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Nový rybník v Příbrami se vypouští, v sobotu se koná výlov

2021-10-14 15:21:05 | Sportovní zařízení města Příbram, Bc. Miroslava Poláková ©

Areál Nový rybník je v období od října do března návštěvníkům otevřen každý den od 6:00 do 20:00. Nový rybník se nyní vypouští, 16. října proběhne výlov ryb. Vzhledem k počasí jsou některá zařízení v areálu již zazimována, jako například Adventure golf, či vodní hřiště.

Foto

Podzimní Nový rybník.
(Foto Sportovní zařízení města Příbram, Bc. Miroslava Poláková)

Letošní provoz definitivně ukončil Adventure golf Nový rybník, minikemp, dětské vodní hřiště nebo půjčovna sportovního vybavení. Mimo provoz jsou v současné době také toalety v minikempu, toalety SeZaM bistra jsou v provozu pouze v době provozu bistra. To bude v provozu ještě celý říjen, za hezkého počasí každý den, od 13:00 do 18:00.

Z důvodu plánovaného výlovu ryb, se od konce minulého týdne Nový rybník postupně vypouští. Po výlovu se rybník nebude hned znovu napouštět. „Z důvodu zvýšeného výskytu plžů a dalších nežádoucích živočichů necháme na doporučení odborníků rybník přes zimu vymrznout a budeme věřit, že se tak zvýší šance na delší koupací sezonu, než jaká byla letos,“ říká ředitel Sportovního zařízení města Příbram Jan Slaba.

I přes ukončení provozu některých zařízení mají návštěvníci areálu stále k dispozici jeho velkou část. Ke sportu lze nadále využívat skatepark, všechna hřiště nebo In-line dráhu. Zde je však na podzim potřeba dbát větší opatrnosti, kvůli mokrému listí. „Ačkoliv probíhá pravidelné čištění celé dráhy, spadanému listí mezi údržbou se bohužel nevyhneme, a tak je zapotřebí, aby těmto podmínkám návštěvníci přizpůsobili svou jízdu,“ říká Slaba. Údržba In-line dráhy bude probíhat s ohledem na počasí do konce října, od listopadu do jara se dráha neudržuje.

Bc. Miroslava Poláková,
tisková mluvčí,
Sportovní zařízení města Příbram


Sportovní zařízení města Příbram, Bc. Miroslava Poláková ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka