www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Novinkou letošní turistické sezony je průvodcovská služba

2021-06-30 08:27:29 | Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©

Město Příbram rozšiřuje možnosti, jak návštěvníkům jejich pobyt zpříjemnit. Novinkou letošního léta je nabídka průvodcovské služby, díky které turisté mohou získat daleko více informací, než najdou v brožurách nebo na internetu.

Foto

Novinkou letošní turistické sezony je průvodcovská služba.
(Z upoutávky)

Příbram má turistům opravdu co nabídnout. Vedle vyhlášených návštěvních cílů, jako je Svatá Hora či Hornické muzeum, se zde nachází řada historicky zajímavých staveb a tajuplných zákoutí, která mnohdy běžnému návštěvníkovi zůstávají skryta.

„Nejen pro návštěvníky města, ale i pro samotné obyvatele, bylo jistě přínosem nedávné rozšíření informačního panelového systému. Nyní jdeme ještě o krok dále, a nabízíme průvodcovskou službu. Práce se ujme několik svědomitě vybraných průvodců, kteří mají historii města, jak se říká v malíku,“ uvádí starosta města Jan Konvalinka s tím, že v základní nabídce jsou čtyři prohlídkové okruhy.

Službu je možné objednat v Informačním centru města a cena se liší dle délky trasy. Aktuálně jsou nastaveny čtyři okruhy, program jde ovšem přizpůsobit přímo jednotlivým skupinám.

Službu lze objednat na telefonním čísle 773 747 843, prostřednictvím e-mailu: info@pribram.eu nebo přímo v Informačním centru na adrese: Pražská ulice 129.

Eva Švehlová, DiS.,
tisková mluvčí


Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka