www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Nemocnice Sedlčany otevřela nové Velkokapacitní očkovací místo

2021-03-05 09:34:19 | Tereza Staňková ©

Od 1. března funguje v Kulturním domě Josefa Suka v Sedlčanech na adrese Havlíčkova 514 nové Velkokapacitní očkovací místo, kde probíhá očkování proti onemocnění COVID-19. V současné době jsou očkováni pedagogičtí pracovníci a osoby ve věkové skupině 70+. Kapacita očkovacího centra je až 500–600 osob denně.

Foto

Kulturní dům Josefa Suka v Sedlčanech.
(Zdroj foto: kdjs-sedlcany.cz)

Provozní doba očkovacího centra je nyní od 7 do 15 hodin od pondělí do pátku, bude se ale postupně přizpůsobovat poptávce po očkování a počtu dodaných vakcín. Zdravotníci Velkokapacitního očkovacího místa v Sedlčanech jsou schopni naočkovat až 500–600 osob denně. Odhadují však, že v průběhu prvních 14ti dnů v březnu bude počet očkovaných lidí kolem 200 za den.

„Při návštěvě centra zájemce o očkování naviguje administrativní personál Nemocnice Sedlčany. Snažíme se, aby průchod očkovacím centrem byl co nejhladší a rychlý. Očkovaní dostanou před a v průběhu očkování všechny potřebné informace. Zájemci o očkování nemusejí mít obavy z nákazy, protože očkovací místo je speciálně navrženo tak, aby zajistilo maximální bezpečnost,“ dodává koordinátor očkování a prim. MUDr. Sergej Jurčenko, lékařský ředitel Nemocnice Sedlčany, kterou provozuje skupina VAMED MEDITERRA.

Registrace probíhá přes rezervační systém Ministerstva zdravotnictví (registrace.mzcr.cz). Pro detailní informace k očkování volejte informační linku ke koronaviru 1221 nebo informační linku Středočeského kraje 800 710 710.

„Věříme, že očkování u nás bude probíhat hladce a bez problémů, z naší strany jsme pro to udělali maximum,” uvedl Ing. Václav Nedvídek, ACCA, provozní ředitel Nemocnice Sedlčany.


Tereza Staňková ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka