www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Někdo zabil psa! Kdo?!

2021-10-12 08:17:32 | Divadlo A. Dvořáka, Dana Hassmannová ©

Autistický chlapec Christopher je neobyčejně nadaný, mimořádně vyniká v počtech, ale v každodenním světě je ztracený. Vždy potřebuje mít svůj systém, pravidla, i cesta na konec ulice je pro něj náročná. I tak ale nakonec vyřeší nejen záhadu se psem, ale i některá tabu vlastní rodiny.

Foto

(Zdroj foto: Divadlo Antonína Dvořáka)

Zprvu můžete mít pocit, že jde o detektivku, ale nakonec se z toho vyklube velmi silný, dojemný příběh, kde člověk zjistí, že vše není jen černobílé. A jak je mnohdy těžké, ale zároveň posilující a důležité, překonávání každodenních překážek.

„Hlavní dramatický prostor je vymezený střetem toho, co žijeme my a můžeme ho označit za normu a pak život lidí, kteří žijí trošku jinak. A o tom, že oba dva světy, jak ten náš, tak ten jejich, má svá výrazná pozitiva i nedostatky,“ říká režisér Petr Hruška k hlavní myšlence celé hry.

Premiéru této hry od Simona Stephense, která je podle britského románu Marka Haddona, uvede Divadlo Antonína Dvořáka v Příbram 14. října 2021 v 19 hodin na velké scéně.

Na prknech příbramského divadla se vám představí herci Kryštof Grygar, Lucie Valenová, Václav Rašilov, Kateřina Fixová, Helena Lapčíková, Anna Fixová, Lukáš Typlt, Petr Florián, Jaroslav Someš a Monika Timková.

Od 18.45 hod. proběhne ve foyer prezentace nových fotografií členů hereckého souboru za účasti autorů Anny Fixové, Petra Floriána a uměleckého šéfa Milana Schejbala.


Divadlo A. Dvořáka, Dana Hassmannová ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka