www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Nehody na namrzlých vozovkách

2021-01-08 09:46:06 | PČR, por. Bc. Monika Schindlová, DiS. ©

K poškození pendlových hodin došlo při dopravní nehodě, která se stala dne 6. ledna krátce po poledni v katastru obce Věšín. Šestapadesátiletý motorista dostal na namrzlé vozovce po projetí začátky s vozem smyk. Auto se stalo neovladatelné a skončilo mimo komunikaci.

Foto

(Ilustrační foto archiv)

Ke zranění osob nedošlo, hmotná škoda však činí 40 tisíc korun.

Počasí sehrálo svou roli i u nehody, která se odehrála následující den ráno na dálnici D4 v katastru obce Obořiště. Dvaatřicetiletý cizinec předjížděl a při zařazování zpět do pravého jízdního pruhu najel na souvislý pás rozbředlého sněhu, dostal smyk, narazil kolem do obrubníku a poté vyjel do travnatého svahu. Automobil značky Peugeot skončil v konečném postavení na střeše mimo vozovku. Muž utrpěl lehké zranění, jeho spolujezdkyně vyvázla bez zranění. Způsobená škoda byla vyčíslena na sto tisíc korun.

V ranních hodinách také došlo k nehodě v katastru obce Petrovice. Pětapadesátiletá žena uvedla, že při jízdě jí bezprostředně před vozidlo spadla větev z borovice, která byla zatížena sněhem, pro krátkou vzdálenost se jí již nestačila vyhnout. Větev zůstala pod autem zaklíněna. V tomto případě byla škoda ve výši 40 tisíc korun.


PČR, por. Bc. Monika Schindlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka