www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Léto pod taktovkou SZM Příbram: Animační programy, taneční večery, hokejové utkání s Jágrem, Stihl Timbersports, volejbalový turnaj s mezinárodní účastí a další skvělé akce

2021-09-09 08:30:01 | Sportovní zařízení města Příbram, Bc. Miroslava Poláková ©

Kromě pomoci s přípravami koncertů a sportovních akcí soukromým subjektům, městu Příbram a jeho kulturnímu centru, pořádá Sportovní zařízení města Příbram každoročně také mnoho vlastních akcí.

Foto

Části týmu SZM s Martinem Komárkem (na snímku vlevo) z akce Stihl Timber.
(Foto Sportovní zařízení města Příbram, Bc. Miroslava Poláková)

„Nejvíce akcí se v létě koná v Areálu Nový rybník. Zájem o areál je tak velký, že spousta zajímavých akcí se konala letos i ve všední dny. Byl by hřích takový areál nevyužívat na maximum,“ říká Jan Slaba, ředitel SZM Příbram.

Z pravidelných akcí, které SZM pro své návštěvníky letos v létě pořádalo, za zmínku určitě stojí například animační programy, které probíhaly kromě neděle každé odpoledne. Součástí programů byly různé bojovky, tvořivé dílničky a hry. Velmi oblíbené bylo také pravidelné středeční minidisco. Na závěr léta „animáci“ uspořádali v Junior klubu dětský karneval. V Junior klubu se ve spolupráci s taneční školou Dohnal dancing konaly taneční lekce Ladies dancing a v rámci této spolupráce proběhly také celkem tři taneční večery. Tančilo se v rytmu diska, latiny a country. Úterky patřily celé léto sportovním lekcím s profesionálními trenéry.

Ve spolupráci s Martinem Komárkem se konala již tradiční akce, závod Stihl Timbersports Czech cup s bohatým doprovodným programem v podobě rodeo býka, poníků nebo tvořivých dílniček.

„Všechnu svou energii, co se akcí týče, však nesměřujeme pouze na Areál Nový rybník. Pořádali jsme tři turnusy Sportovního příměstského tábora s výukou plavání, ve sportovní hale jsme spolupořádali dvoudenní volejbalový turnaj `O pohár SZM` s mezinárodní účastí a třešničkou na dortu letošního léta byl hokejový zápas Rytířů Kladno proti Dukle Jihlava na zimním stadionu,“ říká Slaba. Zápas s Jaromírem Jágrem a Tomášem Plekancem si nenechalo ujít téměř 2500 diváků.

SZM se do určité míry podílí na přípravách všech akcí, které se konají v rámci jednotlivých středisek. „Často pomáháme při organizaci a přizpůsobení prostor, dále se zajištěním mobiliáře, občerstvení, či propagace,“ říká Slaba závěrem s tím, že věří, že si návštěvníci všechny konané akce užili a děkuje celému týmu SZM Příbram.

Bc. Miroslava Poláková,
tisková mluvčí,
Sportovní zařízení města Příbram


Sportovní zařízení města Příbram, Bc. Miroslava Poláková ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka