www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Dva neosvětlení chodci

2020-11-12 10:03:31 | PČR, por. Bc. Monika Schindlová, DiS. ©

Dne 11. listopadu došlo ve večerních hodinách za Příbramí ve směru na Jince k nehodě. Dvaatřicetiletý řidič při míjení s protijedoucím nákladním vozidlem přišel do kontaktu s lopatou, kterou držel spolu s detektorem kovů v ruce chodec, a došlo tím k poškození zpětného zrcátka.

Foto

(Ilustrační foto archiv)

Následně chodec, který na sobě neměl mít retro reflexní prvky, z místa utekl. Policisté ho vypátrali a naměřili u něj 0,9 promile alkoholu v dechu. Způsobená škoda byla vyčíslena na pět tisíc korun.

Pro změnu v nočních hodinách vyjížděla hlídka na oznámení k obci Tochovice, kde se měla nacházet u krajnice ležící osoba, která se nehýbe. Policisté na místě našli stojícího muže bez osvětlení či reflexního prvku, byl silně pod vlivem alkoholu. Po příjezdu záchranné služby však dotyčný odmítl lékařské ošetření. Provedená dechová zkouška u něj vykázala 1,4 promile alkoholu. Následně příslušníkům policie muž tvrdil, že ho srazil kamion, a prý má v plánu jít domů, ještě několik kilometrů, pěšky. Devětatřicetiletého chodce policisté zajistili, protože nebyl schopen ovládat své jednání a ohrožoval svůj život a zdraví.


PČR, por. Bc. Monika Schindlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka