www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Divadlo patří dětem

2022-05-26 08:50:48 | Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©

Hry, zábava, soutěže, divadelní představení, promítání pohádek, pouťové atrakce a mnoho dalšího, to je příbramská akce Divadlo patří dětem, která se koná v neděli 29. května v budově kulturního domu a jeho okolí.

Foto

Z minulých ročníků.
(Foto Mgr. Jaroslav Hodrment ©)

Mezi dětmi i dospělými z Příbrami i okolí jsou oblíbené akce pořádané Divadlem A. Dvořáka. Jednu z nich můžeme navštívit již tuto neděli.

„Příbramské divadlo patří k organizacím, které umí akce dotáhnout k dokonalosti. Jednou z těch skutečně povedených, které jen tak nezevšední, je akce s názvem Divadlo patří dětem, kterou si budeme moci užívat v neděli 29. května. Ačkoliv, jak název napovídá, je tato akce určena především dětem, ze své vlastní zkušenosti mohu říci, že své si tam najdeme i my, rodiče,“ zve malé i velké návštěvníky starosta Jan Konvalinka.

Stejně jako v předešlých letech je pro návštěvníky připraven bohatý program, ve kterém nechybí pohádky, tvoření, soutěže, pouťové atrakce, malování na obličej, tetování, ukázky výzbroje a vozového parku Policie ČR, Armády ČR a HZS, dále se můžete těšit na jízdu vláčkem, slaňování a mnoho dalšího.

Nezapomeňte, neděle 29. května v čase od 9 do 18 hodin budete vítáni na akci Divadlo patří dětem.

Eva Švehlová, DiS.,
tisková mluvčí

Podrobný program


Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka