www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Divadlo Antonína Dvořáka ožije 26. května

2021-05-18 07:57:09 | Divadlo Antonína Dvořáka, Anna Čiperová ©

Konečně jsme se dočkali. 26. května opět otevřeme divadlo. Doufáme, že naši diváci jsou stejně natěšení, jako herci, kteří se nemohou dočkat, až si zahrají před živým publikem. Začneme inscenacemi, které jsme připravovali v době, kdy se hrát nesmělo. Dočkají se tak svého prvního uvedení.

Foto

Divadlo Antonína Dvořáka v Příbrami.
(Foto Mgr. Jaroslav Hodrment ©)

Úplně první hrou bude 26. května na Malé scéně "Zahraj to znovu, Same". 1. června se přesuneme na Velkou scénu s inscenací "Jméno" a se třetí inscenací "Chleba s máslem" se 14. června opět vracíme na Malou scénu. Všechna uvedená představení budou mít oficiální premiéru až po prázdninách.

Ale jednu inscenaci přece jenom premiérově odehrajeme a to hru "Druhá strana kulis". Premiéry se odehrají 10. a 11. června a první repríza 15. června.

A protože musíme dodržovat všechna vládní nařízení, počítáme pouze s poloviční kapacitou, to znamená na Malé scéně 73 míst a na Velké 213. Připomínáme, že všichni diváci musí mít respirátory a prokázat se platným potvrzením o negativním testování (antigenní test ne starší 72 hodin, PCR test ne starší 7 dnů), potvrzení o prodělání onemocnění COVID 19 (ne starší 90 dnů) či potvrzení o ukončení očkování (starší 14 dnů).

Všechny vstupenky jsou už v prodeji. Další program sledujte na našich webových stránkách.


Divadlo Antonína Dvořáka, Anna Čiperová ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka