www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

26. tenisový turnaj Okresní hospodářské komory v Příbrami

2022-05-26 08:27:29 | OHK Příbram, Ing. Irena Karpíšková ©

Jubilejní 25. ročník tradičního tenisového turnaje uspořádala Okresní hospodářská komora v Příbrami na tenisových kurtech v Bohutíně již v roce 2019. Přeskočíme dva covidové roky a máme rok 2022, kdy jsme opět mohli navázat na tradici pořádání tenisových turnajů.

Foto

26. tenisový turnaj Okresní hospodářské komory v Příbrami.
(Zdroj foto OHK)

Tentokrát se tenisté pod firemní hlavičkou sešli na tenisových kurtech v Bohutíně již 20. května 2022. Příjemné květnové ráno přilákalo na kurty osm tenisových dvojic k turnaji ve čtyřhrách a stejně krásné počasí nás provázelo celým turnajem.

Prvenství ve finále vybojovala dvojice Břetislav Mařan a Oldřich Kofroň pod hlavičkou Úřadu práce Příbram, na druhém místě se umístila firma Sedláček s.r.o. v zastoupení pánů Tomáše Kadlece a Martina Hadače a na třetí příčku si sáhla firma POLYCASA s.r.o. ve složení pánů Petr Šedivý a Jan Svoboda.

Ve finále útěchy zvítězila firma TORIN s.r.o. ve složení Tomáš a Lukáš Ricovi.

Děkujeme našim stálým partnerům: firmě Energon Dobříš s.r.o. za finanční příspěvek a skvělé pivo Baštýř pro všechny vítězné týmy, dále společnosti Kovohutě Příbram nástupnická a.s., PBtisk a.s., Koruna s.r.o. a Golf Budínek za příjemné věcné ceny.

Děkujeme všem přihlášeným za účast a věříme, že v příštím roce se potkáme na komorovém turnaji se silným zastoupením firem.


OHK Příbram, Ing. Irena Karpíšková ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka