www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

10 let s gospely

2020-09-03 08:38:55 | Oblastní nemocnice Příbram ©

To, že do Příbrami jezdí na pozvání Oblastní nemocnice jeden z největších českých gospelových sborů i s profesionální kapelou, se ví. To, že koncert je určen všem, kteří mají živou gospelovou hudbu rádi, že se na něj každý rok sjíždějí lidé z širokého okolí a vstup na koncert je díky hudebníkům vždy zdarma, se také ví.

Foto

Maranatha Gospel Choir je pěvecké uskupení lidí zpívajících gospelové písně. Soubor vznikl v roce 2006, od kdy také aktivně vystupuje po celé České republice i v zahraničí.
(Zdroj foto: mgospel.cz)

Ne každý ale ví, že letos je to už deset let, kdy gospely přijely do Příbrami poprvé. A to si zaslouží oslavit.

10 let s gospely je název letošního výročního koncertu, na kterém po opětovném pozvání nemocnice vystoupí Maranatha Gospel Choir. A nebude to koncert ledajaký, budeme slavit. Tenhle úžasný koncert si nenechají ujít zdravotní klauni, se kterými nemocnice spolupracuje již mnoho let. Překvapením nemocnice i pro samotný sbor bude tajemný host, který vyhověl prosbě nemocnice a přijde nejen podpořit koncert (ostatně nepodpoří nemocnici poprvé…), ale užije si gospely v pozici diváka.

Živá, rytmická gospelová hudba v podání jednoho z největších gospelových sborů u nás, v doprovodu profesionální kapely, tajemný host, dobrá nálada a všudy přítomné úsměvy, tleskání, houpání do rytmu a popěvky mezi diváky, to vše zažijete:

V úterý 15. září od 17:00 hodin.
V prostoru u fontány před hlavním vstupem do nemocnice (areál 1, Příbram 1).
Maranatha Gospel Choir.

Těšíme se na vás

MUDr. Stanislav Holobrada,
ředitel Oblastní nemocnice Příbram, a.s.


Oblastní nemocnice Příbram ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka