www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Držme palce našim děvčatům na mistrovství republiky v národní házené

2022-05-23 07:09:30 | Filip Fišer ©

Vážení příznivci našeho krásného národního sportu, ve dnech 10. - 12. 6. se ve Staré Huti bude za podpory obce konat Mistrovství České republiky v Národní házené v kategorii Starších žákyň. Chtěli bychom Vás pozvat na tuto velkou akci, která se v takovém rozsahu bude konat na starohuťském hřišti díky bezvadnému zázemí poprvé v novodobé historii.

Foto

(Ilustrační foto archiv)

Budeme vás potřebovat, přijďte vytvořit našim děvčatům skvělou atmosféru.

Naše holky si zajistily účast na domácím mistrovství suverénním vítězstvím v krajské soutěži. Rozpis zápasů a týmy, se kterými se střetneme, ještě neznáme, protože jednotlivé krajské soutěže ještě nejsou dohrané. 

V této chvíli víme jen to, že nás čekají dva zápasy v pátek, dva v sobotu a jeden v neděli. Víme také to, že oficiální zahájení celého mistrovství bude v pátek od 10:00 hodin.

Budeme se snažit vyhrát každý zápas, ke kterému nastoupíme. K tomu ovšem bude potřeba 100% nasazení od úvodu každého zápasu. Máme velkou pokoru k soupeřům, protože víme, že nás nečeká vůbec lehká práce, o čemž jsme se již přesvědčili na zimním halovém přeboru v Litvínově, kde jsme nezahráli vůbec podle našich představ. Máme tedy velkou motivaci předvést daleko kvalitnější a hlavně stabilnější výkony po celý turnaj. Musíme být ale velice obezřetní, víme totiž, že soupeři dokáží potrestat naše sebemenší zaváhání.

Vaše podpora bude opravdu velmi důležitá, a proto věříme, že zaplníte po celý víkend všechna volná místa kolem hřiště a vytvoříte pro holky nezapomenutelnou atmosféru. My můžeme slíbit, že do každého zápasu dáme 100% a věříme, že vás potěšíme. 

Naše děvčata se kvalifikovala také na Mistrovství ČR v kategorii dorostenek, které se bude konat 17. - 19. 6. v dalekém jihomoravském Vracově. Věříme, že i tam budeme mít přímo na místě Vaši zdatnou podporu a pokusíme se i v této kategorii přivézt do Staré Hutě nějaké pěkné umístění. I když jsme si vědomi, že konkurence v této kategorii je obrovská, a budeme startovat s nejmladším týmem v turnaji.

Držte nám palce.


Filip Fišer ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka