www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Jubilejní desátý golfový turnaj Okresní hospodářské komory v Příbrami

2022-05-13 07:29:04 | OHK Příbram, Ing. Irena Karpíšková ©

Není to sen, je to skutečnost. Po dvou letech bez sportovního a společenského života ožili komorový golfový turnaj a to navíc jubilejním desátým ročníkem.

Foto

(Ilustrační foto archiv)

Dne 11. května 2022 se sešli přátelé tohoto krásného golfového sportu tradičně v Golfovém klubu v Líšnici, kde si váží naší tradice a vycházejí nám maximálně vstříc. My si zase vážíme rodinného přístupu a úžasné komorní atmosféry, kde se členové příbramské hospodářské komory a jejich přátelé mohou pravidelně setkávat při příjemné sportovní příležitosti. Atmosféru ještě umocnilo přenádherné letní počasí.

Na letošní turnaj se přihlásilo 30 golfistů, kteří byli rozděleni do devíti flightů. Turnaj se hrál s úpravou HCP, systém Stableford s vyrovnáním a Green fee na 18 jamek.

Zatímco zdatní golfisté hráli golf, pro naše partnery z ČSOB jsme připravili golfovou akademii pro negolfisty. Paní trenérka Monika nás učila správný postoj a držení golfové hole při odpalování, které jsme si bohatě natrénovali, a samozřejmě i patování. V těchto disciplínách jsme udělali i malou soutěž, kterou vyhrál Ing. Ondřej Plíhal a jeho kolega Jakub Drašnar.

Kolem druhé hodiny odpolední docházeli první golfisté do cíle a po výborném řízku s bramborovým salátem došlo na vyhlášení výsledků turnaje.

V kategorii smíšená HCP 0-36 se na prvním místě umístil Ing. Jiří Slunečko, na druhém místě Ing. Eva Vacková a třetí místo vybojoval Jiří Boukal.

V kategorii smíšená HCP 36,1-54 si na vítěznou příčku sáhl Michal Gerčák, na druhém místě skončil Martin Bartoš, který si čerstvě udělal registraci a tento turnaj byl pro něj prvním turnajem a třetí místo si zasloužila opět žena, Tereza Pilousková.

Nejlepším hráčem turnaje 2022 se stal vítěz kategorie HCP 36,1-54 pan Michal Gerčák, jehož jméno bude zaznamenáno na komorovém putovním poháru.

Ještě jsme vyhlásili vítěze vložených soutěží jako „Nearest to pin“ pana Radislava Krupu a „Longest drive“ pana Václava Hybše.

Poděkování patří samozřejmě všem našim stálým partnerům, kteří se podíleli na turnaji buď finančně nebo věcnými dary pro vítěze. Jmenovitě děkuji zástupcům firem Vodovody a kanalizace Beroun a.s., ČSOB, a.s., Energon Dobříš s.r.o, PBtisk a.s., KORUNA PB s.r.o. a Adventure Golf Club Budínek.

Chci pevně věřit, že katastrof už bylo dost a že se budeme moci bez překážek opět setkat v polovině května roku 2023.

Irena Karpíšková,
ředitelka OHK Příbram

Foto z golfového turnaje ZDE.

Přihláška na XXVI. ROČNÍK TENIS CUP PŘÍBRAM 2022 – čtyřhra, koná se v pátek 20. května 2022 je ZDE (PDF).


OHK Příbram, Ing. Irena Karpíšková ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka