www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Vstupenky na Pekelně čertovský Novák od pondělí v prodeji

2021-11-22 08:54:04 | Sportovní zařízení města Příbram, Bc. Miroslava Poláková ©

Na letošní ročník Čertovského Nováku, bude kvůli protiepidemickým opatřením omezen počet návštěvníků. Vstupenky se budou prodávat od 22. 11. na vrátnici Zimního stadionu Příbram, každý den v čase od 10 do 18 hodin. Na místě, v den konání akce, budou lístky k dispozici pouze v tom případě, že se v předprodeji všechny neprodají.

Foto

(Foto Mgr. Jaroslav Hodrment ©)

Vstup na Pekelně čertovský Novák je zpoplatněn částkou 50 Kč za dospělého, zlevněné vstupné je přichystané pro děti, seniory a zdravotně postižené, a to 30 Kč. Předchozí ročníky se doposud konaly bez vstupného a jejich návštěvnost se pohybovala mezi 3500 – 4000 osob. Jedním z důvodů zpoplatnění akce je ekonomická udržitelnost, druhým jsou mimořádná protiepidemická opatření.

“S ohledem na návštěvnost předchozích ročníků a omezený počet vstupenek na ročník letošní všem vřele doporučuji koupit si lístek včas. Může se totiž stát, že brzy nebudou,“ říká Jan Slaba, ředitel Sportovního zařízení města Příbram. Vstupenky budou v prodeji od 22. 11. na recepci Zimního stadionu Příbram. Pokud se akce s ohledem na epidemickou situaci konat nebude, vstupné bude, oproti zakoupenému lístku, vraceno v plné výši.

Pekelně Čertovský Novák se bude za předpokladu příznivého vývoje pandemie konat v pátek 3. 12. 2021 od 15:30 do 18:30 v Areálu Nový rybník.

Program letošního ročníku oblíbené a hojně navštěvované akce Čertovský Novák je i letos velmi pestrý a bohatý. Kromě tradičních čertů, Mikuláše a andělů, dorazí také kníže pekel Lucifer v pekelném kočáře s průvodem Krampus čertů. Ti se objeví u hlavního podia ještě před slavnostním rozsvícením vánočního stromu a závěrečným, velkolepým, ohňostrojem. Pokud byly děti hodné, mohou se těšit na mikulášskou nadílku, chybět nebude program na podiu, tvořivé dílny, vánoční trh, fotokoutky, betlém, peklo s gulášem a opékání buřtů.

Současná protiepidemická opatření

V současné době platí kromě omezeného počtu návštěvníků také povinnost splnění podmínek OTN s tím, že PCR testy se budou od pondělí 22. 11. 2021 uznávat pouze osobám do 18 let a osobám, které se nemohou ze zdravotních důvodu nechat očkovat (doloží záznamem v ISIN). Antigenní a samotesty se neuznávají. Ostatní dospělí budou mít vstup na akce povolen pouze s očkováním, nebo s potvrzením o prodělání onemocnění Covid-19. Tyto podmínky se netýkají dětí do 12 let. Zároveň jsou všichni účastníci povinni mít na akci nasazený respirátor, a to všude tam, kde nelze dodržet rozestupy alespoň 1,5 m, tato podmínka se netýká dětí do 6 let. Organizátor nezaručuje, že do doby konání akce se podmínky nezmění a vyhrazuje si tak právo na změnu programu či zrušení akce.

Bc. Miroslava Poláková,
tisková mluvčí


Sportovní zařízení města Příbram, Bc. Miroslava Poláková ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka