www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Do Obořiště míří celebrity. Bude se vybírat pro Ellu

2021-09-17 09:09:55 | Jitka Větrovská ©

25. září se uskuteční v Obořišti oslavy 100 let místního fotbalového klubu. Hlavním lákadlem je charitativní zápas FK Obořiště vs REAL TOP Praha. Program oslav je opravdu nabitý. Vstupné je za symbolických 60 Kč, kdy celá částka bude věnována nemocné holčičce Elle.

Foto

Obořiště, kostel sv. Josefa.
(Foto Mgr. Jaroslav Hodrment ©)

Brána fotbalového hřiště se otevře v 11 hodin dopoledne. Start dne bude patřit zejména těm nejmenším návštěvníkům. Od 11:00 do 14:00 se můžete těšit na malování na obličej, tetování, skákací hrady, autogramiádu nejlepšího střelce české fotbalové reprezentace Honzy Kollera a bývalého hokejového hráče Jiřího Tlustého, který válel v nejlepší hokejové lize světa NHL a to například za Toronto, Maple leafs, Carolinu, Hurricanes, Winnipeg Jets a nebo New Jersey Devils. Dále je naplánována charitativní tombola, fotbalové utkání dětí nebo sběr bon bonů, které se budou sypat z letadla. S nápadem charitativního zápasu přišla za obořišťskými fotbalisty agentura VDN Promo. Vyšlo to právě ve skvělý čas, kdy fotbal v Obořišti slaví 100 let, a proto se tyto dvě věci náramně propojily. Fotbalisté se zapojili s VDN Promo do příprav a finančně se podílí i obec Obořiště v čele se starostou Karlem Dlouhým.

Real Top Praha

Ve 14:00 odstartuje charitativní zápas FK Obořiště vs. REAL TOP PRAHA. Real TOP Praha je sportovní tým, složený z osobností kulturního a sportovního života, který se věnuje především fotbalu. Předseda sdružení je Alexandr Smita, který umožňuje propojit sport, kulturu, zábavu a zejména poté pomoc těm, kteří to nejvíce potřebují.

Bude i autogramiáda

Mezi potvrzenými hráči, jenž dorazí do Obořiště, jsou herec Petr Vondráček, kuchař Jiří Babica, sportovní komentátor Jaromír Bosák, herec Jiří Ployhar, boxer Vasil Ducár, hokejista Jiří Tlustý a další. Mezi potvrzenými je i nejlepší střelec v historii české fotbalové reprezentace Jan Koller, o kterém se v současné době natáčí celovečerní dokument do kin. Honza Koller bude mít i již zmíněnou autogramiádu. "V současné době aktivně pracujeme na celém programu tak, aby si všichni návštěvníci odnesli maximální zážitek a abychom vybrali co nejvíce peněz pro Ellu. Bude to jedna z největších akcí, co kdy Obořiště zažilo. Strašně se těšíme," uvedla za organizaci Jitka Větrovská.

Výtěžek pro Ellu

Vstupné na akci je opravdu symbolické, pouhých 60 Kč, a navíc ke každé vstupence je u vstupu pivo zdarma od partnera akce Gambrinus, a to až do vyprázdnění zásob. Výtěžek ze vstupného i charitativní tomboly a dalších věcí putuje Elle z Kamýku nad Vltavou, která měla dětskou mozkovou obrnu a podstupuje nákladné rehabilitace, aby si splnila svůj sen – chodit. Ella s rodiči nás přijede na akci navštívit a hned po zápase jí bude předán symbolicky šek.

Vstupenky na místě i předem

Pokud chcete Ellu podpořit a nemůžete na akci dorazit, stačí si v síti TicketStream zakoupit tzv. příspěvkovou vstupenku za 60 Kč, kterou přispějete k celkové vybrané částce. Klasické vstupenky si lze s předstihem zakoupit též v síti TicketStream, nebo na obecním úřadě v Obořišti, a samozřejmě budou k dispozici přímo na místě.

"Nadační fond VDN splň si sen se po koronavirové pauze vrací k činnosti se splněným dalším přáním. Tentokrát budeme plnit přání společně s Real TOP Praha a fotbalisty FK Obořiště malé Elle, která pomoc potřebuje a také si ji zaslouží. Chtěl bych Vás všechny pozvat na výjimečný zápas fotbalového týmu Obořiště, které slaví 100 let od svého založení a hvězdami nabitým týmem Real TOP Praha v čele s Janem Kollerem. Nejen, že si všichni užijeme skvělou zábavu, ale také můžeme pomoci dobré věci. Těšíme se na vás,“ zakončil závěrem za VDN Promo Petr Větrovský.


Jitka Větrovská ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka