www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Promítání v letním kině odstartují 3Bobule

2021-06-24 07:23:42 | Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©

I v letošním roce se můžeme těšit na filmové večery v letním kině. Připraveno je celkem deset titulů. Letní kino je v letošním roce s ohledem na sportovní přenosy z MS v hokeji a ME ve fotbale využíváno více než v minulosti. Přesto, ta pravá nabídka teprve přichází.

Foto

(Ilustrační foto archiv)

V pátek 25. června totiž začne promítání, kdy je pro diváky připraveno celkem deset filmů z české i světové produkce. První pozvánka platí na skvělý snímek 3Bobule.

Stejně jako v loňském roce je zajištěna technologie, která umožní i promítání novějších filmů. V nabídce jsou zmíněné 3Bobule, Diego, Pomáda, Samotáři, Tenet, Rocketman, Dolittle, Bábovky, Frčíme a posledním filmem bude 31. srpna Obecná škola.

„U prvního a posledního snímku filmové sezony nabídneme také jistou nadstavbu. U snímku 3Bobule se tematicky nabízí ochutnávka vín. Zpestřením filmu Obecná škola by mohla být účast režiséra Jana Svěráka, o které jednáme,“ doplnil informace starosta Jan Konvalinka.

Léto v letním kině nebude pouze o promítání, ale a také o hudbě a divadlu. „O prostory letního kina projevují zájem také kapely a produkční agentury. Koncertovat by zde tedy měli například Marek Ztracený, Divokej Bill, Olympic, Čechomor nebo Viktor Sheen. Zapomenout nesmíme ani na jedinečné a originální představení z dílny La Putyka s názvem Kaleidoscope, na které jste zváni 8. srpna,“ zmiňuje Vlastimil Ševr z Městského kulturního centra.

Vstupenky na promítání v letním kině je možné zakoupit v předprodeji v síti Ticketportal za 120 Kč či na místě za 150 Kč: https://www.ticketportal.cz/NEvent/LETNI-KINO-PRIBRAM.

Vstupenky na představení Kaleidoscope opět můžete zajistit v síti Ticketportal: https://www.ticketportal.cz/event/Cirk-La-Putyka-Kaleidoskope.

Eva Švehlová, DiS.,
tisková mluvčí


Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka