www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Jarní výzva sokola Příbram

2021-04-06 09:44:07 | Tomáš Ježek ©

Mnoho dospělých a zejména dětí přišlo za poslední rok o zaběhnutý režim. Získané návyky pravidelně navštěvovat zájmové činnosti, ať už sportovní či nesportovní, se postupně vytratily. Člověk začal lenivět a ztratil chuť s tímto stavem cokoliv dělat.

Foto

Příbramská sokolovna.
(Foto Mgr. Jaroslav Hodrment ©)

Dlouhodobé setrvání v tomto stavu však velice negativně ovlivňuje jak psychickou, tak fyzickou kondici jedince.

Bohužel se nelze spoléhat na to, že brzy přijde rozvolnění a vše se vrátí do stejných kolejí jako před rokem. Rozvolňování bude pozvolné a vždy v reakci na epidemiologickou situaci.

Nepromrhejme čas čekáním. Využijme pěkného počasí a začněme sami opět pracovat na naší osobní disciplíně a zejména pak na disciplíně našich dětí, které to potřebují nejvíc. Začněme se opět pravidelně hýbat. Není nutné vymýšlet plnohodnotnou tréninkovou jednotku a rozhodně není žádoucí začít hned naplno. Ideální je začít pozvolna tak, abychom se těšili na další den, kdy si budeme moci jít zase zasportovat. Jakmile nás pohyb bude bavit, tak se snadno stane přirozenou součástí našeho dne.

Sokol Příbram připravil několik venkovních aktivit, které v tom mohou pomoci. Podrobnosti jsou k dispozici na stránkách sokolpribram.cz. V přípravě jsou také instruktážní videa od cvičitelů.

Na stránkách dále naleznete odkaz na youtube kanál České obce sokolské, kde jsou videa se cvičením z různých kategorií. Uživatelé Instagramu mohou sledovat sokolpribram.

Nestyďte se začít něco dělat! Nazdar!

Tomáš Ježek,
náčelník T. J. Sokol Příbram

Příklad instruktážního videa České obce sokolské - Fotbalová rozcvička s Filipem Langerem


Tomáš Ježek ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka