www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

V Příbrami se již zpřístupňují další dětská hřiště

2021-03-31 09:34:57 | Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©

Dětská hřiště, která mají ve správě Technické služby, se otevírají po zimní přestávce. Již od 2. března bylo v provozu hřiště v Mariánské ulici a hřiště v Klidové zóně Ryneček, nyní budou otevřena i ta zbývající.

Foto

Dětské hřiště u Mariánské ulice.
(Foto Mgr. Jaroslav Hodrment ©)

Technické služby provedly pravidelnou kontrolu a potřebné úpravy u centrálních dětských hřišť, která budou od středy 31. března otevřena veřejnosti.

„Ve městě máme dvanáct centrálních dětských hřišť, tedy hřišť, která jsou oplocena a mimo provozní dobu uzamčena. Dvě tato hřiště jsou otevřena od začátku března, zbylá budou otevřena od středy 31. března, a to i přes některá doporučení, že by dětská hřiště měla být uzavřena. Nemyslíme si, že bychom dětem měli ubírat možnost hrát si venku,“ uvedl starosta Jan Konvalinka.

Kromě centrálních dětských hřišť jsou ve městě další dětská hřiště neoplocená, workoutová cvičiště a řada míst s původními průlezkami. „Každoročně se snažíme síť dětských hřišť rozšířit a postupně obnovovat původní herní prvky. Nového hřiště se příbramské děti dočkají na Březových Horách a v plánu je obnova hřiště v Lesoparku Litavka či výměna některých prvků na dětském hřišti v ulici Jana Drdy,“ doplnil informace Jan Konvalinka.

Eva Švehlová, DiS.,
tisková mluvčí


Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka