www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Svatohorský Downtown čeká v Příbrami 4. díl dobrodružství

2020-09-18 09:33:59 | Vlasta Ševr ©

Svatohorský Downtown je již čtyři roky neodmyslitelnou součástí sportovně-kulturního dění v Příbrami. V sobotu 19. září se spustí okolo sto jezdců z ikonické Svaté Hory vstříc cyklistickému dobrodružství.

Foto

Svatohorský Downtown.
(Foto Luboš Toman)

„Původní termín akce jsme museli vzhledem k omezením zrušit, ale naštěstí (klepe do konstrukce kola) zatím vše vychází. Na změnu zareagovali kladně představitelé Svaté Hory, města, partneři a také jezdci. Nyní přípravy vrcholí a věříme, že v sobotu budeme ready,“ sdělil jeden z organizátorů Vojta Hrach.

Plán dne je jasný. Přípravy překážek začínají od ranních hodin, prezentace jezdců se otevírá v 10.00 a tréninky startují v 11.45 hodin. Již okolo poledne je tedy co vidět. Jezdci se po malých i větších skupinkách trousí po trati a tzv. naskakují překážky a skoky. V 15.00 hodin pak začíná ostrý závod.

Během závodu bude podél celé trati připraveno občerstvení, gril, tentokrát také 3 Dj stage ale také originální výzdoba. Novinkou je tentokrát CZC.cz Game Zone, kde mohou návštěvníci „zapařit“ některou z her a při vyhlašování se také dostat na stupně vítězů.

Tím hlavním lákadlem je 15 překážek, Svatohorský sad nebo obrovský SVZ kontejner, který budou překonávat jezdci, kterým v žilách koluje adrenalin.

V rámci doprvodného programu bude připravena také bohatá tombola nebo stánek s upomínkovými předměty, svézt se můžete testovacími vozy KIA nebo jen tak sedět a užít si den.


Vlasta Ševr ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka