www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Květnové soboty ve znamení autokina

2020-05-06 09:50:07 | Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©

O řadu zajímavých akcí jsme v uplynulých týdnech přišli, a řada jich ještě zrušena bude. Právě z tohoto důvodu se město Příbram snaží svým občanům přinášet nové zážitky. V příštím týdnu se pomalu začínají otevírat muzea, galerie, divadla i kina. V Příbrami si však již tuto, a poté všechny následující květnové soboty, budeme moci navíc užít autokino.

Foto

(Ilustrační foto archiv)

„Díky našim příspěvkovým organizacím, jako je Městské kulturní centrum či Divadlo A. Dvořáka, jsme i v době jistého kulturního temna uplynulých týdnů měli možnost si kulturu užívat. Městské kulturní centrum přinášelo pravidelné koncerty Živák do obýváků, divadelníci poskytli videozáznamy divadelních her, čtení pro děti či virtuální prohlídky divadla. Od příštího týdne se opět otevřou sály kin, divadel a galerií, a my přicházíme s určitým kulturním bonusem, kterým je projekt autokino. Věřím, že tento v Příbrami doposud nepoznaný projekt diváky potěší,“ uvádí ke kulturnímu dění starosta Jan Konvalinka.

V autokino s kapacitou 50 automobilů na jedno promítání se promění parkoviště pod Svatou Horou. Promítat se bude každou květnovou sobotu od 17 a 21 hodin s tím, že oba promítací časy v jeden den nabídnou stejný snímek. Děti si užijí svůj film 16. května od 14 hodin.

„Promítat se bude na LED obrazovku a zvuk bude pouštěn přímo do autorádií jednotlivých vozů, což znamená, že nedojde k žádnému rušení nočního klidu. V automobilu mohou při jednom představení, tedy mimo představení pro děti, být maximálně dvě osoby a cena vstupenky za automobil je 200 korun a poplatky pro goout.cz,“ přibližuje provozní informace Vlastimil Ševr z Městského kulturního centra.

K ceně je třeba dodat informaci, že z každé prodané vstupenky bude 50 korun přeposláno na transparentní účet města Příbram. Vstupenky se budou prodávat na www.goout.cz, nezapomeňte si je tedy včas rezervovat.

Aby byl zážitek z autokina dokonalý, bude při promítání zajištěn také stánek s občerstvením, kdy objednávky budou divákům distribuovány přímo do automobilu.

Eva Švehlová, DiS.
tisková mluvčí


Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka