www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Zasněžené a namrzlé vozovky

2020-02-06 09:55:25 | PČR, por. Bc. Monika Schindlová, DiS. ©

Sníh a mráz zřejmě v tuto dobu zaskočil některé řidiče. Včera dne 5. února řešili policisté na Příbramsku z tohoto důvodu čtyři nehody.

Foto

(Ilustrační foto archiv)

V obci Drahlín ráno havaroval 36letý muž s nákladním autem. Při otáčení na vozovce pokryté rozbředlým sněhem se mu sesunula jízdní souprava, která poté bokem narazila do svodidel a do dopravní značky. Vzniklá škoda činila 30 tisíc korun.

Hodinu poté nabourala v obci Lovčice 19letá motoristka. Na zledovatělé silnici dostala s osobním vozem smyk a vyjela vpravo mimo komunikaci, kde narazila do měřice rychlosti. V tomto případě byla škoda ve výši 40 tisíc korun.

V odpoledních hodinách nezvládl jízdu na vrstvě čerstvého navátého sněhu 21letý šofér. V katastru obce Vranovice dostal smyk a skončil v příkopu. Večer pak 19letý řidič nákladního automobilu po projetí zatáčky v katastru obce Malá Hraštice a po smyku na namrzlé vozovce vyjel do protisměru, kde se střetl s osobním vozidlem. Mladý motorista byl na místě jednorázově ošetřen lékařem záchranné služby. Hmotná škoda byla stanovena na 80 tisíc korun.


PČR, por. Bc. Monika Schindlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka