www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Spravedlnost je i v našich rukách

2019-10-11 09:46:31 | Renata Handlová ©

Nežijeme v pohádce, lež a nenávist občas převálcuje pravdu a lásku a dostát spravedlnosti bývá někdy velmi obtížné. Víme to a snažíme se s tím žít, ale nemusí to tak být, je to i v našich rukách. Každý z nás to může změnit tím, že nebude lhostejný ke svému okolí.

Foto

(Ilustrační foto archiv)

Chtěla bych touto cestou vyjádřit velký vděk člověku, který byl svědkem včerejšího incidentu, kdy mi v příbramské ulici Boženy Němcové nacouvalo auto do předních dveří a z místa nehody ujelo. To je dneska bohužel častý jev, celkem „normálka“.

Všichni platíme povinné pojištění, ale kvůli bonusům a neochotě nést následky za svou nedbalost, někteří z nás prostě raději před zodpovědností utečou.

Nebuďme lhostejní a pomozme tyhle situace řešit stejně, jako ji řešil svědek mé autonehody. Napišme na kousek papírku SPZ viníka a dejme ho za stěrač poškozenému. Pokud máte strach, že se Vám bude někdo mstít, napište to aspoň anonymně, i to může pomoci.

Nebuďme lhostejní nejen při autonehodách, pomozme řešit i domácí násilí či krádeže v sousedství. Obětí se může stát každý z nás. Pomáhejme si.


Renata Handlová ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka