www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Od čertů k bronzové neděli

2019-12-05 09:40:36 | Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©

Prosinec je měsícem, kdy mnozí nemají kvůli přípravám vánočních svátků trochu klidu. Pojďte trochu zvolnit a užít si akce připravené pro děti i dospělé. Do areálu Nového rybníka jsou zváni v pátek 6. prosince všichni ti, kteří se chtějí při akci Ledově čertovský Novák Vol. 3 setkat s Mikulášem, anděly a čerty.

Foto

(Ilustrace pixabay.com)

Od 15.30 h se v programu můžeme těšit na peklo plné čertů, které vyváží mikulášská nadílka, rozsvícení vánočního stromu, připraveny jsou soutěže, tvořivé dílny, ledová show s Elsou, vánoční trhy nebo živé hudební vystoupení.

Pokud patříte k milovníkům ohňostrojů, měli byste na Novák zcela jistě přijít. Posledním bodem pátečního programu Ledově čertovský Novák Vol. 3 je v 18.30 h odpálení ohňostroje z hráze Nového rybníka.

Po čertovském veselí nás v neděli 8. prosince čeká bronzové adventní zastavení. Náměstí 17. listopadu bude v čase od 15 do 19 hodin žít. Připravena je Nebeská pošta, Vánoční pohádkování se zpěvačkou Inkou Rybářovou a klaunem Rybičkou, koledy v podání žáků ZŠ 28. října, vystoupení folkového zpěváka Petra Vašiny a Míši Mádlové nebo koncert písničkáře Pokáče. Chybět nebude ani adventní trh.

„Program adventních zastavení je koncipován tak, aby si v něm své našly všechny věkové skupiny, zkrátka aby tato zastavení byla důvodem rodinné návštěvy. Vždyť advent není o shonu, nákupech, uklízení a pečení, ale právě o pohodě, a tu se snažíme Příbramanům přinést,“ zve na výše uvedené akce starosta města Jan Konvalinka.

Po bronzovém adventním zastavení bude následovat v neděli 15. prosince na náměstí 17. listopadu zastavení stříbrné a o zlaté neděli se 22. prosince setkáme na náměstí T. G. Masaryka.

Eva Švehlová, DiS.
tisková mluvčí


Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka