www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Kam v lednu 2020 za dobříšskou kulturou

2019-12-12 09:52:00 | Kulturní středisko Dobříš, Mgr. Jindřiška Kastnerová ©

Vernisáž výstavy obrazů Zírání, Havlova Audience, na kus řeči s Jiřinou Bohdalovou, divadelní představení Camolettiho hry "Na správné adrese" nebo koncert "Vltava - náklad štěstí"... Podrobný program...

Foto

Vltava - Náklad štěstí tour - koncert.
(Zdroj foto Kulturní středisko Dobříš)

Dobříšská kultura - leden 2020

9.1. Vernisáž výstavy obrazů Zírání - Sára Svobodová, Eva Hrejsemnou, Zdena Bočarová, Emil Pejša, Pavel Kreml a Petr Vránek - (malba)
Výstavu uvede Miroslav Marusjak. Hudební host: folkrockový muzikant Jakub Noha.
Výstavní sál KD Dobříš. Vernisáž se uskuteční ve čtvrtek 9. ledna 2020 od 17.00 hod. Výstava potrvá do 9. února 2020. Otevřeno po – čt 8.30 - 16 hod., pátek a sobota zavřeno, ne 14 - 16 hod. Vstup zdarma!

10. 1. Václav Havel - Audience
Slavná aktovka našeho předního dramatika se odehrává v 70. letech v kanceláři jednoho malého, bezvýznamného pivovaru, kde místní sládek a spisovatel Vaněk (co tu za trest koulí sudy) společně zjistí, že je to všechno na hovno. To jsou paradoxy, co?
Hraje místní ochotnické Podbrdské národní divadlo - Marek Smatana (sládek) a Vít Ebrle (Vaněk). Režie: Martin Zajíček.
Společenský sál KD Dobříš, pátek 10. ledna 2020 od 19.30 hod. Vstupné: 100,- Kč.

14. 1. Na kus řeči s …  paní Jiřinou Bohdalovou
Do křesla pro hosta usedne dáma, která přináší radost již po generace – paní Jiřina Bohdalová. Tato vynikající herečka se podělí o své zážitky ze své dlouholeté umělecké činnosti a zavzpomíná na své filmové role, zážitky, kolegy a kamarády. Program večera kromě moderátora Jiří Vaníčka spoluvytvářejí svými dotazy i sami diváci, takže se budou moci dozvědět mnoho zajímavého ze života umělkyně.
Společenský sál KD Dobříš, úterý 14. ledna od 19.30 hod. Vstupné: 320,-. Předprodej vstupenek v Informačním středisku Dobříš.

22. 1. Marc Camoletti - Na správné adrese - divadelní představení
Hraje: Dobříšský divadelní spolek KRUH. Režie: Táňa Staffová
Jedná se o příběh čtyř žen, které společně bydlí v jednom bytě a z nejrůznějších důvodů potřebují sehnat muže. Jedna například jako model pro svůj obraz, další jako podnájemníka a podobně. Podají si proto každá inzerát, což vyvolá řadu nedorozumění a komických situací, neboť každé se sice nějaký muž ozve, ale přijde jiný, než ten, kterého očekávala.
Společenský sál KD Dobříš, středa 22. ledna 2020 od 19.30 hod. Vstupné dobrovolné.

24. 1. Vltava - Náklad štěstí tour - koncert
Kapela, která svou neodvozenou poetikou a nezaměnitelným autorským stylem patří mezi naše nejpůvodnější kapely, představuje nový program „Náklad štěstí“. Program souvisí s vydáním stejnojmenného reedičního boxu všech řadových CD skupiny a novinkového alba „Diamantové boty ve dvířkách kamen“. Během koncertu dojde na minulost, přítomnost i budoucnost. Kromě raritních písní z dávných dob a známých hitů ze všech období existence zazní také novinky z připravovaného alba. Celá kolekce a následující tour se jmenuje Náklad štěstí a pro zpěváka, kytaristu, skladatele a herce Roberta Nebřenského znamená svět, který si skupina vytvořila za třicet tři let existence.
Společenský sál KD Dobříš, pátek 24. ledna 2020 od 20.30 hod. Vstupné: 200,- (předprodej) a 230,- (na místě). Předprodej vstupenek od 7. 1. do 23. 1. (12.00 hod.) v trafice U Davida. Rezervace vstupenek pro zájemce, kteří nejsou z Dobříše, na tel.: 318 521 302.

30. 1. Jiří Řehulka a Malý beat - koncert
Vystoupení folkrockové skupiny Malý beat rosovického písničkáře Jirky Řehulky.
Společenský sál KD Dobříš, pátek 30. ledna 2020 od 20.00 hod. Vstupné: 100,- Kč. Předprodej vstupenek v trafice U Davida.

TVOŘENÍ pro rodiče s dětmi - Lapač snů
Muzeum hraček Dobříš - Zámek Dobříš
Neděle 19. 1. 2020
Přijďte si vytvořit původně indiánskou ozdobu, která chrání před zlými sny a negativní energií. Tvořit budeme: od 12.30 do 16.00 hod.
Cena: 20 Kč děti, 30 Kč dospělí. Materiál v ceně.

Připravujeme na únor:
13.2. Vernisáž výstavy…
14.2. Neřež - koncert folkrockové legendy (předprodej vstupenek od 28. 1. v Trafice u Davida)
18.2. Divadlo Loď Loděnice - Brouk v hlavě - divadelní představení
28.2. Miloš Meier - bubenická show Drumming Syndrome (předprodej vstupenek od 4. 2. v Trafice u Davida)
Rezervace vstupenek na koncerty možná pouze pro přespolní, na tel.: 318 521 302.


Kulturní středisko Dobříš, Mgr. Jindřiška Kastnerová ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka