www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Dobročinný nosící ples pro Radost Příbramáčkům

2020-02-05 08:32:32 | Markéta Pavlásková ©

Druhý dobročinný nosící ples se uskuteční v sobotu 15. února již od 14 hodin, neboť na tuto společenskou událost jsou zvány rodiny s dětmi jakéhokoli věku.

Foto

(Zdroj foto autorka)

Událost pořádají příbramské nosící maminky v čele s Markétou Pavláskovou, v programu je tak myšleno nejen na děti školou povinné, ale i na kojence a batolátka.

„Minulý rok jsme zaznamenaly velký zájem o ples a kapacita sálu byla zaplněna do posledního místa. Celkový ohlas plus výtěžek z plesu předčil naše očekávání, proto jsme se i letos s nosícími maminkami z příbramského regionu rozhodly společenskou událost pro rodiče s dětmi zopakovat,“ uvedla Markéta Pavlásková s tím, že i letos poputuje veškerý výtěžek plesu na dobré účely, konkrétně spolku pro Radost Příbramáčkům.

Hosté se mohou těšit na skvělé aranžmá sálu Pivovaru Podlesí u Příbrami, bohatý kulturní program, stovky darů, kolo štěstí, taneční parket, ale především na jedinečnou atmosféru bálu.

„Tuto společenskou událost si užijí nejen děti, ale i dospělí. Tak si s námi přijďte zatančit, ale hlavně se pobavit,“ doplnila hlavní organizátorka.

Více informací o plese včetně rezervace vstupenek najdete na https://www.facebook.com/events/587990918640118/.

V případě jakýchkoli dotazů kontaktujete Markétu Pavláskovou na marketa@prirozenematerstvi.cz nebo 777 690 123.

Co se týká onoho termínu nosící, vysvětlení je jednoduché. Nosíme děti od útlého věku v šátcích, popřípadě nosítkách v duchu kontaktního rodičovství. Snažím se v posledních letech o popularizaci této "vychytávky", na Příbramsku proto pravidelně pořádám kurzy vázání děti do šátku, společné srazy rodičů, různé pohybové aktivity, apod. Více zde: www.prirozenematerstvi.cz/.


Markéta Pavlásková ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka