www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Díky vám! podruhé

2019-11-21 09:30:43 | Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©

Přestože říci slovo „díky“ by mělo být běžnou součástí života, často si neuvědomujeme, že právě toto slovo používáme velmi málo. Mnohdy naopak řadu situací bereme jako běžnou věc a slovy díků skutečně šetříme. Z tohoto důvodu se město v letošním roce rozhodlo poděkovat za nás všechny.

Foto

Padesát vstupenek získaly pro své pracovníky také TS. Zleva: Lucie Plavcová (HC Příbram), Vlastimil Ševr (MKC Příbram), Karel Makovec (HC Příbram), starosta Jan Konvalinka a ředitel TS Příbram Pavel Mácha.
(Foto Město Příbram, Eva Švehlová, DiS.)

Projekt Díky vám! spočívá ve spolupráci města Příbram a příbramských sportovních klubů, kdy jsou vybraným organizacím, spolkům či záchranným složkám věnovány vstupenky na některá ze zajímavých sportovních utkání. Tentokrát slova díků doplněná vždy o padesát vstupenek na sobotní hokejový zápas HC Příbram – HC David Servis České Budějovice směřovala pracovníkům Vězeňské služby, Technických služeb Příbram a Záchranné služby Příbram.

„Vstupenky jsme předávali společně s finančním ředitelem HC Příbram Karlem Makovcem. Jsem rád, že v Příbrami máme hokejový klub, který se na jedné straně skvěle věnuje práci s dětmi a na straně druhé od letošního roku hraje druholigovou soutěž, ve které navíc úřaduje na předních příčkách,“ uvedl starosta Jan Konvalinka.

V prvním kole projektu byly vybrány pouze složky Integrovaného záchranného systému, nyní je tedy doplnila také Vězeňská služba a příspěvková organizace města Technické služby. „Všem, kteří jsou do projektu vybírání, toto poděkování patří, a je to pouze drobné ocenění. Mnohdy si skutečně neuvědomujeme, že bez práce těchto lidí by bylo vše mnohem složitější. Zářným příkladem jsou například Technické služby, jejichž pracovníci se celoročně starají o úklid ve městě, a většinou za to sklízejí pouze kritiku,“ dodal Jan Konvalinka.

V projektu Díky vám! bude město pokračovat i nadále.

Eva Švehlová, DiS.
tisková mluvčí

Plk. Petr Tylš, 1. zástupce ředitele věznice a starosta města Příbram Jan Konvalinka.
Finanční ředitel HC Příbram (vpravo) předává vstupenky pro členy záchranné služby.


Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka