www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Čertovský Novák Vol. 3 bude ledově velkolepý!

2019-11-07 08:49:14 | Sportovní zařízení města Příbram, Bc. Miroslava Poláková ©

Největší akce zimy v areálu Nového rybníka přinese kromě čertů, pekla, Mikuláše a andělů také například umělé kluziště, ledovou a mikulášskou show nebo trhy s vánoční atmosférou a živou hudbou. V samotném závěru akce bude odpálen ohňostroj. To ale není zdaleka vše.

Foto

Foto z roku 2018.
(Foto Sportovní zařízení města Příbram, Bc. Miroslava Poláková)

Pořádná nálož zábavy, adrenalinu a nejedno překvapení čeká letos na návštěvníky třetího ročníku akce Čertovský Novák. Ledově čertovský Novák Vol. 3 se koná v pátek 6. 12. 2019 od 15:30 do 18:30 v Areálu Nový rybník a vstup na akci je zdarma.

Bez čertů a pekla by to nešlo!
Část areálu se opět po roce promění v peklo, a to doslova. Na zlobivé děti bude čekat samotný Lucifer se svými čerty, s knihou hříchů, a dojde i na vážení hříšníků. Pro děti i dospělé bude přichystán kotel gulášové polévky a buřty na oheň zdarma.

„Kromě programu v pekle nás čeká zhruba dvouapůlhodinová ledově zábavná show s Elzou a mikulášskou nadílkou. Parádním zážitkem pro větší, ale samozřejmě i menší děti, bude určitě umělé kluziště. Nudit se rozhodně nebudou ani rodiče. Pro ty je připraven vánoční trh za doprovodu živé hudby, kde nebude chybět svařák a nejrůznější dobroty, ale také vánoční dekorace a jiné zboží,“ říká ředitel Sportovního zařízení města Příbram Jan Slaba k programu akce.

O živou hudbu a program v prostoru SeZaM bistra se postará ZUŠ Antonína Dvořáka Příbram. Z terasy bistra bude skvělý výhled na celou akci včetně umělého kluziště, které bude po celou dobu konání akce volně přístupné všem. „K umělému kluzišti, které vyroste na plácku pod kamenným pódiem, máme zajištěnou i půjčovnu ledních bruslí, není však problém, přinést si i brusle vlastní,“ doplňuje Slaba.

Nedílnou součástí programu pro děti jsou tvořivé dílny, kde si děti budou moci nazdobit perníček, vlastnoručně vyrobit přívěsek Elzy nebo náramek na ruku. Chybět nebude ani betlém a fotokoutek s rekvizitami, odkud si děti odnesou tematickou fotku na památku.

„To stále není vše! Na konec programu společně rozsvítíme vánoční strom a zlatým hřebem večera bude ohňostroj. Já osobně se na akci moc těším a slibuji si od toho nezapomenutelný zážitek,“ říká závěrem Slaba.

Parkování bude možné u Zimního stadionu Příbram, u viaduktu, Na Flusárně a za poplatek také na parkovišti pod Adventure golfem, přímo v areálu Nového rybníka. Kde naopak parkování možné nebude, je stará Milínská ulice (příjezdová cesta k letnímu kinu), která bude z obou stran uzavřena. Toto parkoviště bude vyhrazeno pouze pro organizátory akce a účinkující.

Bc. Miroslava Poláková,
tisková mluvčí,
Sportovní zařízení města Příbram


Sportovní zařízení města Příbram, Bc. Miroslava Poláková ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka