www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Budova bývalé obuvi je pronajata

2019-10-31 09:31:39 | Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©

Záměr pronájmu budovy bývalé obuvi v Pražské ulici město zveřejňovalo opakovaně od poloviny roku 2018, kdy byl předchozí nájemce na základě rozsudku povinen prostory vyklidit. Po více než roce se městu podařilo najít nového nájemce.

Foto

Budova bývalé obuvi je pronajata.
(Foto Mgr. Jaroslav Hodrment ©)

Zmiňovaná budova na rohu Pražské a Pivovarské ulice je kombinací bytových a nebytových prostorů, kde je k dispozici pro podnikání celkem 1079 m2. Tyto prostory město více než rok nabízelo k pronájmu.

„Opravdu dobrou zprávou pro město je, že se Městské realitní kanceláři podařilo najít nájemce celého objektu. U jedné z prohlídek jsem byla sama přítomna, a bylo by škoda tento objekt členit pro více nájemníků,“ uvedla místostarostka Zorka Brožíková.

Novým nájemcem objektu je německý prodejní řetězec NKD, který se zabývá prodejem domácích potřeb a textilního zboží. V současné době se ladí poslední detaily smlouvy tak, aby firma mohla v co nejkratší době začít s prodejem. Záměrem nového nájemce je prodejnu otevřít ještě v předvánoční době, doufejme, že se to podaří.

Eva Švehlová, DiS.
tisková mluvčí


Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka