www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Adventní akce pokračují

2019-12-12 11:28:56 | Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©

Další pozvánka v této předvánoční době zcela logicky směřuje ke stříbrné adventní neděli, kterou v Příbrami můžeme společně prožít na náměstí 17. listopadu.

Foto

(Foto Mgr. Jaroslav Hodrment ©)

Stříbrné adventní zastavení v neděli 15. prosince začne v 15 hodin a jako první pódium obsadí Víťa Marčík s představením Setkání před Betlémem. Program bude tentokrát o divadle a hudbě.

V 16.15 h přijde na řadu dětský pěvecký sbor Jiráskáček. Děti ze sboru si po svém vystoupení zazpívají několik písní společně s Josefem Vágnerem, jehož koncert začíná v 16.30 h. Posledním bodem nedělního programu je divadelní a „artistické“ představení Čertovsky neviditelný cirkus, které začíná v 17.30 h. Těšit se můžeme také na živý betlém a samozřejmě adventní trhy.

„Adventní akce jsou v letošním roce pojaté novým způsobem, který většinu návštěvníků oslovil. Minulý týden jsme si užili skvělý koncert Pokáče, pro děti byl velkým zážitkem příjezd nebeského rytíře a věřím, že i tentokrát si každý z nabízeného programu vybere. Až do Štědrého dne budeme mít ještě několik možností ke společným setkáním při nejrůznějších akcích,“ zve starosta města Jan Konvalinka.

Poslední adventní neděli společně prožijeme 22. prosince na náměstí T. G. Masaryka.

Eva Švehlová, DiS.,
tisková mluvčí

PS
Stejně jako v minulých letech se i letos bude v rámci programu Stříbrného adventního zastavení podávat Polévka pro dobrou věc, kdy výtěžek z prodeje půjde na dobročinné účely. Na polévku si můžete zajít v čase od 15 do 18 hodin.


Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka