www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Začíná předprodej předplatného

2019-10-24 09:00:17 | Divadlo Antonína Dvořáka, Andrea Vasilová ©

Divadlo A. Dvořáka Příbram zahajuje 1. listopadu prodej předplatného na rok 2020. Nabídka je široká a různorodá. Předplatitelé si mohou užít atmosféru prvních premiérových představení nebo dát přednost hostujícím divadlům.

Foto

Divadlo Antonína Dvořáka.
(Foto Mgr. Jaroslav Hodrment ©)

Nezapomíná se ani na seniory a pro nejmladší diváky je nachystaný balíček plný krásných pohádek. Nabídku mohou využít i diváci z okolí Příbrami, kteří mají ve své skupině zahrnutou dopravu.

V příští sezóně čekají divadlo velké změny, které se týkají především premiérového předplatného. Z důvodu rekonstrukce hlediště Velké scény se na ní odehrají pouze tři premiéry a dvě se přesunou na Malou scénu.

Koupí předplatného získají abonenti i řadu výhod. Nejen slevu oproti vstupenkám ve volném prodeji, ale také budou mít jistotu stejného místa po celý rok. Dále neplatí za šatnu, průkazka na předplatné je přenosná a každý měsíc budou mít ve schránce tištěný program. Předplatné může být také hezkým dárkem.

Jeho nabídka je pestrá a cenově různorodá. Pohybuje se v rozmezí od 315 Kč do 1887 Kč.

Předplatné je v prodeji od 1. listopadu do 20. prosince. Více informací najdete na webových stránkách divadla www.divadlopribram.eu.


Divadlo Antonína Dvořáka, Andrea Vasilová ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka